9 Haziran 2011 Perşembe

Olumsuzlukları köpürtmek.

Blogcu annenin sitesinde bir yazı okumuştum 15-20 gün önce “kışkışlayın gitsin” diye. Orda bir laf vardı “olumsuzlukları köpürtmek”. Çok doğru ve güzel bir laf. Geçen günde bahsetmişdim iş yerinde sorunlar yaşadığımızdan vs. Yani tamam iyi bir yerde çalışmıyor olabiriz (yani beklediğimiz kadar iyi olmayan ), ancak sürekli ve sürekli olarak buranın ne kadar kötü, berbat, can sıkıcı bir yer olduğundan bahsederek günler geçer mi?  Tam da işte bizim ofisimizde yapılan budur “olumsuzlukları köpürtmek



Bazı kişiler bunları kendine düstur edinmişler anladığım kadarı ile günü böyle geçirebiliyorlar. Sabah çayıyla başlayıp akşama kadar.

Gerçekden böyle insanları kışkışlamak lazım hayatımızdan. İçimizi karartıyolar. Sözledikleri  bilmediklerimiz yada görmediğimiz şeyler değil elbet. Ancak biraz da insan yaşamayı öğrenmeli herşeye rağmen. Her zaman her istediğmiz tam da istediğimiz gibi olmazki hayata. Olmasıda gerekmez, herşeye rağmen zevk almak gerekiyor yaptıklarından yapacaklarından.

Ha yinde mutlu olamıyorsan çekip gitmesini bileceksin. Bizim burda o da yok. Köpürtmek köpürtmek sürekli ancak sonunda da olduğun yerde saymak.

Hep beraber kışkışlayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder